Els comerços de barri col·laboren amb les entitats locals En la #gramamoneda  

Ben segur que la raó de ser de moltes associacions i entitats que conformen el teixit associatiu local és el d’oferir a la ciutadania la possibilitat de participar de la vida social de la ciutat. Es tracta d’apropar iniciatives i activitats que donen vida i construeixin comunitat. Bona part d’aquestes associacions estan formades per persones voluntàries que dediquen el seu temps i coneixements perquè això sigui possible. La cerca de recursos constitueix una part important del seu dia a dia i és on aboquen bona part del seu temps. Per això, quan acaben les festes del barri que organitzen any rere any, els cursets de tota mena que porten a terme, l’assessorament que faciliten o les donacions benèfiques que moltes vegades poden oferir a qui més les necessita, la satisfacció d’haver complert amb l’objectiu esdevé plena.
 
Així pensa el president de l’Associació de Veïns del Cementiri Vell – Pallaresa, el Sr. Enrique García. La disposició a treballar per la ciutat en general i pel seu barri en particular és inqüestionable. Tant, que tota la junta al complet són coneixedors de la importància que el comerç de proximitat té per l’assoliment dels seus propòsits.
 
ELS COMERÇOS I LES EMPRESES LOCALS PATROCINEN AMB LA #GRAMAMONEDA INICIATIVES I ACTIVITATS DE LES ASSOCIACIONS I ENTITATS DE LA CIUTAT.
 
Per això, es mostra agraït en aquest vídeo a tots els establiments que any rere any col·laboren en la mesura que ho fan possible. Establiments del sector l’alimentació com lObrador de Gramenet, o La Crep; serveis com Tintea (vídeo) o Ferreteria Medina han patrocinat esdeveniments i activitats que l’associació ha pogut endegar gràcies a disposar de recursos en moneda local. Per la seva part, l’associació ha pogut gestionar amb empreses com Frekuensia o Tànit part de la #gramamoneda rebuda com a beneficiària dels ajuts que anualment concedeix l’Ajuntament a les entitats i associacions locals.
 
En aquest vídeo, el Sr. Enrique es mostra profundament agraït a tot el comerç per la seva implicació en el desenvolupament de la ciutat i la seva col·laboració amb l’associació. Ens quedem amb la seva reflexió final: ¿Qué les voy a pedir yo más a los comeciantes de nuestro barrio? Gracias, gracias y gracias!Altres exemples de col·laboració amb la #gramamoneda per part de les entitats locals les podeu llegir a continuació: Històries boniques de la #gramamoneda: El club de bàsquet Santa Coloma, la Peña Cultural Andaluza Gente del Pueblo de Santa Coloma de Gramenet i La Grama, la moneda virtual de Santa Coloma de Gramenet

L'Oficina Tècnica col·labora en les activitats que els usuaris i usuàries proposen d'acord amb les bases que podeu consultar en aquest enllaç