“Tot es qüestió de persones. Es tracta de fer xarxa, ser amable amb la gent i no cremar cap pont”.

Des de la seva botiga al carrer Pompeu Fabra de Santa Coloma de Gramenet en Jordi sap que tot és qüestió de persones, i ser amable és el primer pas per construir una bona xarxa de relacions. Per això, quan va conèixer la #gramamoneda va pensar que havia trobat una excel·lent forma de relacionar-se més i millor com a professional del comerç a Santa Coloma de Gramenet.
 
Explica que les relacions -les bones relacions- s’han d’anar construint a poc a poc, i a vegades comporta que s’hagin de realitzar petits sacrificis. La seva proactivitat el va portar a apostar per anar d'un dentista que no participava en la #gramamoneda a la Clínica Dental J.L. Mas, i quasi sense voler també va convertir-se en proveïdor seu.  
 

“Tots hauríem de construir la nostra xarxa abans de necessitar-la”


Com sigui que utilitza la #gramamoneda quasi diàriament, la seva xarxa de relacions també augmenta dia a dia i de forma constant. El llistat és força extens, però vol destacar el taller de cotxes Teraac, la Joieria Isabel Muñoz, la botiga del carrer Sant Carles Més que gossos i també Tot Carbó, amb qui ha establert una bona relació empresarial.

Remarca que és membre de la xarxa d’establiments associats a l’Agrupació del Comerç i la Indústria, on adquireix els tiquets de pàrquing i paga les quotes d’associat amb #gramamoneda.

Per acabar, destaca que els avantatges, facilitats i l’acompanyament que rep constantment per part del personal de la #gramamoneda ha portat el seu convenciment a implicar-s'hi activament fent difusió d’aquesta moneda a diversos establiments del seu entorn. El darrer ha estat la Carnisseria Dichi.
 
En Jordi explica la seva relació amb la #gramamoneda en aquest vídeoL'Oficina Tècnica col·labora en les activitats que els usuaris i usuàries proposen d'acord amb les bases que podeu consultar en aquest enllaç