La unitat del petit comerç de barri únicament depèn d'actitud!

Des del barri del Fondo, molt a prop del seu mercat, la Silvia valora l’evolució de la #gramamoneda quan fa 4 anys que hi va ingressar. Als seus inicis, apostar per la moneda de la ciutat constituïa un acte de fe, però avui en dia, pel Restaurant German’s s’ha convertit en un mitjà de pagament habitual, sigui per prendre un cafè, encarregar una paella marinera o celebrar una trobada familiar.
 
Aquesta quotidianitat ha permès posar de manifest els avantatges de disposar d’un instrument propi perquè les petites empreses puguin actuar proactivament i incidir en l’economia local, la més propera i directe a les seves necessitats.
 
I precisament és el que mou decididament a la Silvia a ajudar, col·laborar, defensar i creure en els principis i valors que hi ha al darrere d’aquesta eina. Per això i la promou arreu convençuda que la unió dels petits negocis de la ciutat que lluiten dia a dia són un actiu que cal preservar.
 
En aquest vídeo que ens explica com a viscut la integració de la #gramamoneda al seu barri i al Mercat de Fondo. Esmenta establiments com La Cuina de la Loli i el Bar Restaurant Mariscal i clients que alhora són també proveïdors seus. 
 
Activista i proactiva, la Silvia reivindica i promou la unió, l’amor i l’estima i la #gramamoneda s'ha convertit en una eina que li permet portar a terme aquesta voluntat.
 
Escolta com explica la vinculació del Restaurant German’s amb la #gramamoneda clicant a l’enllaç La moneda que s’han inventat a Santa Coloma de Gramenet  o obre directament aquest vídeo:
 
 

L'Oficina Tècnica col·labora en les activitats que els usuaris i usuàries proposen d'acord amb les bases que podeu consultar en aquest enllaç