La moneda que s'han inventat a Santa Coloma de Gramenet 


Un dels reportatges de TV2 d'aquest mes d'abril es va centrar en la #gramamoneda i l'ús i l'impacte que té sobre els establiments comercials i les empreses de la ciutat en general, però amb més detall al barri del Fondo.

Des de l'any 2016 l'ajuntament ja ha injectat 1 milió dues-centes mil grames en un circuit local conegut on prop de 800 empreses ja se n'han beneficiat. Establiments com Soler Capella, del Mercat de FondoCarobels són coneixedors i utilitzen aquests diners que només circulen per Santa Coloma de Gramenet.

A més, en aquest vídeo de poc més de 4 minuts veuràs com en Sergi i l'Alba li han trobat un sentit que va molt més enllà de l'econòmic on la Sílvia, del Restaurant German's, i en David, del Club de Bàsquet Santa Coloma de Gramenet ho expliquen més detalladament.

Precisament en David ens va explicar el compromís i la complicitat dels membres de la junta la #gramamoneda i com l'entitat les gestiona. Ens ho va traslladar fa uns dies a la història bonica de la #gramamoneda i el Club de Bàsquet Santa Coloma.