Encara et preguntes quines oportunitats t'ofereix la moneda local de la Santa Coloma?

Dirigir un negoci exitós requereix tenir accés als proveïdors correctes i disposar d’una cadena local per a petites empreses pot ser una excel·lent manera de donar suport a l'economia de proximitat i crear una via de subministrament sostenible, però identificar-los pot ser difícil i portar molt de temps. I precisament per això és que la #gramamoneda és útil, ja que compta amb una oferta de productes, serveis i coneixements que obre les portes d’accés a aquest conjunt de proveïdors locals i està específicament dissenyada per a petites empreses.

En aquesta xarxa de més de cinc-centes negocis que conformen la #gramamoneda, les petites empreses poden trobar ràpida i fàcilment el proveïdor perfecte per a les seves necessitats sense haver de buscar en múltiples bases de dades. La #gramamoneda inclou proveïdors confiables de diversos sectors, cosa que significa que mai faltaran opcions on fer la despesa. A més, un potent teixit social conformat per un centenar llarg d'associacions de la ciutat li atorguen un pòsit addicional de proximitat que li confereix un valor addicional. 

Altrament, des de l’Oficina Tècnica de la #gramamoneda també es brinda assessorament expert i suport personalitzat per ajudar a identificar noves oportunitats, alhora que facilita la interacció perquè les fites, inquietuds i objectius comercials siguin reeixits.

El contacte amb l'Oficina Tècnica se centralitza des de l'e-correu gramamoneda@gramamoneda.cat

Clica damunt la imatge, coneix que opinen algunes de les primeres persones usuàries de la #Gramamoneda i escolta com expliquen la seva experiència.