EL COMPROMÍS: UNA QUALITAT QUE ES DONA ENTRE PERSONES QUE CONFIEN

Qui treballi per compte propi durant un temps probablement hi haurà dies en què se senti més com un secretari o secretària d'altres que no pas empresari independent. A la gestió diària d'estar al capdavant d'un negoci se li suma el poc que importa si et trobes refredat. 

Potser per això, quan vam preguntar a Carmen Pérez, de Pintures i Subministraments Cabello si podia fer-nos cinc cèntims de la seva experiència amb la #gramamoneda ens va sorprendre la immediatesa amb què ens va atendre. No en va es tracta d'una d'aquelles persones que coneix bé quin barret s'ha de posar en tot moment i s'adapta a totes les circumstàncies del que s'esdevé a l'interior de la botiga que gestiona amb en Pepe, el seu marit, al carrer Generalitat 53 de Santa Coloma de Gramenet. Així, des de facturar a reposar, vendre o aconsellar sobre la millor solució, la Carmen no para, perquè sap molt bé que el compromís de servei implica mantenir-se al dia de les novetats, els processos i les innovacions.  

La Carmen pot parlar en profunditat de l'impacte de la #monedalocal en la gestió del seu negoci, ja que des que es va iniciar el projecte de la #gramamoneda, fa sis anys, Pintures i Subministraments Cabello ha estat una de les empreses prescriptores més fidels i motivades del circuit. Molt més lluny de suposar un inconvenient, l'avantatge de pertànyer a aquesta xarxa d'empresaris locals ha enfortit encara més, si cap, els llaços de confiança amb els seus clients i proveïdors. Però millor encara, la Carmen cobra part del seu salari en la #gramamoneda, i això li permet adquirir a títol particular tot allò que necessita per la logística familiar. 

La confiança entre persones és una qualitat que la Carmen practica. Fixa't com ho explica en aquest vídeo i descobreix la quantitat d'opcions que li ofereix la #gramamoneda per aprofundir en aquesta idea.

Observa també, com la Carmen utilitza la #monedalocal més enllà de la gestió empresarial. Per exemple, comprant a la carnisseria Sant Ramon Gourmet o la parada Les Nenes i a Pesca salada Redondo del Mercat Sagarra, la fruita i la verdura a Horta Meya i El pagès, els fruits secs a la Paradeta, determinades peces de vestir a Tot Punt Gou i sabates a Marlo's.  
 #monedalocal
#monedasocial
www.gramamoneda.cat

@gramamoneda