La implicació de La Crep en la consolidació d'una identitat colomenca pròpia i singular és un dels trets diferencials que en Jordi vol imprimir al seu negoci. 

Aquesta voluntat va des de la recuperació d'un dels productes estrella de més nomenada que es conreaven a la ciutat a finals del segle XIX i mitjans del XX, com van ser les maduixes de Santa Coloma, fins a la utilització de la moneda pròpia de la ciutat, la #gramamoneda. No en va, tant les maduixes de Santa Coloma com la #gramamoneda conviuen en harmonia a LaCrep. Les primeres, ara convertides en sorbet artesà, eren molt apreciades sobretot a les trobades que feien els estiuejants quan venien a la ciutat. Fins i tot la geganta Margarida du un cistell d'elles penjat del braç com a prova d'aquest passat. 

La #gramamoneda es la constatació d'un dels nous símbols de modernitat d'una ciutat que pot dir que compta amb la seva moneda pròpia.


Alhora, tant les maduixes com la #gramamoneda van més enllà d'un simple significat tangible, ja que la barreja d'aquests dos elements, tal com ens explica en Jordi en el vídeo, genera cohesió i enriqueix les relacions a tots els nivells. En l'àmbit particular, en Jordi compra la fruita i la verdura a la botiga Horta Meya, el pa a la fleca l'Obrador i de tant en tant, visita restaurants com la Senda, el restaurant Lluerna i molts d'altres. Tanmateix, es força impactant escoltar com en els moments més delicats de la pandèmia, la #gramamoneda va actuar de "salvavides" per poder fer quelcom tan quotidià, però alhora tan necessari com pot ser comprar el menjar.

Clica damunt la imatge d'aquest vídeo i escolta com ho explica en JordiL'Oficina Tècnica col·labora en les activitats que els usuaris i usuàries proposen d'acord amb les bases que podeu consultar en aquest enllaç.