Prepara't per revolucionar la forma de fer moltes coses més que negoci amb la moneda local!

Comprar productes locals s'està convertint en una part cada vegada més important del panorama comercial per a les petites empreses. Les dades recopilades del darrer trimestre de l'any 2022 així ho indiquen. En comprar localment, les petites empreses poden donar suport a la seva economia local i enforteixen la seva pròpia cadena de subministrament, ajuden a estimular l'economia, proporcionen llocs de treball i creen un sentit de comunitat. Comprar localment també ajuda a reduir l'impacte ambiental en reduir els costos de transport i les emissions.

La nostra moneda digital #gramamoneda permet comerciar i interactuar amb multitud d'empreses i associacions de la ciutat. Sigui per pagar béns o serveis, la #gramamoneda facilita el comerç sense la molèstia del paper moneda de forma ràpida i segura.

Les petites empreses de Santa Coloma membres de la #gramamoneda disposen d'una oportunitat única de tenir un impacte a la ciutat donant suport a altres empreses locals. Interactuant localment, estan ajudant a crear llocs de treball, generar ingressos fiscals i enfortint l'economia en general. A més, comprar localment garanteix que els productes siguin frescos i d'alta qualitat, ja que no necessiten viatjar llargues distàncies abans d'arribar al consumidor. Es pot comprovar molt fàcilment visitant els tres mercats de Santa Coloma, Singuerlín, Fondo i Sagarra, i preguntant als nombrosos paradistes que accepten la #gramamoneda.

Tots els estudis realitzats al voltant de l'efectivitat de la #gramamoneda es poden consultar clicant damunt la imatge o des d'aquest enllaç