Un any més, la tornada a l'escola és un bon moment per treure profit de la #gramamoneda

L'inici de l'escola sempre és un moment molt important per les famílies i sobretot pels infants. És el començament d'any més per aprendre una infinitat de coses noves, tractar de destacar en alguna activitat, relacionar-se amb els seus amics, conèixer-ne de nous o potser una nova professora. 

Aquest any, el retorn s'ha avançat i just arribant de vacances la planificació s'haurà d'accelerar per arribar a temps i amb tot a punt. Per fer-ho més fàcil, tot el conjunt de comerços que formen part de la xarxa de la #gramamoneda ofereixen la possibilitat de participar en la formació de quelcom que no sol constar a la formació dels i les alumnes: la gestió de la identitat col·lectiva i el sentiment de pertinença a una comunitat. 

Això és així, perquè la #gramamoneda et permet adquirir tot el que necessitis per la tornada a l'escola, al mateix temps que defenses una manera d'entendre les relacions a la ciutat. Fes-te acompanyar de la teva filla, compra amb la #gramamoneda i mostra-li una nova forma d'entendre un comerç proper i amb valors.

Descarrega't el llistat d'establiments que ofereixen productes, serveis i coneixements que pots pagar amb la #gramamoneda o consulta aquí totes les opcions que pots trobar a Santa Coloma per la tornada a l'escola i molt més. Si ho desitges, envia'ns un e-correu a gramamoneda@gramamoneda.cat i t'informarem de tot allò que et calgui o necessitis. 


Clica d'amunt la imatge per accedir a llistat
d'empreses i comerços que formen part de la xarxa
de la #gramamoneda