Històries boniques de la #gramamoneda

Fa més de 35 anys que TAU es dedica a la formació de qualitat a Santa Coloma de Gramenet. Al llarg d'aquest temps més de 30.000 persones, entre particulars, professionals i empreses l'han escollit com a centre de formació en alguna etapa del seu camí. 

Amb aquest bagatge l'empresa s'ha posicionat com un referent en el seu àmbit dins de la ciutat i amb un dels seus responsables, en Jordi Martínez, vam compartir la seva experiència amb la #gramamoneda. No en va, ell va ser un dels primers a apostar per la #monedalocal de Santa Coloma a principis de l'any 2016 i per això les seves reflexions van ser força interessants. Així ho vam recollir en el vídeo que podeu veure des d'aquest enllaç.

Hi trobareu un parell d'anècdotes relacionades amb la #gramamoneda i com l'utilitza. La seva història bonica és que fa servir la #gramamoneda amb altres empreses de la ciutat com són La Victòria va al Mercat, al Mercat Sagarra; els Restaurants Milano i El Racó del Frai; i La Tienda, una acollidora botiga de roba molt original. 

En Jordi Martínez de TAU, aposta per la creació dels ambaixadors de la #gramamoneda


Però també és interessant escoltar com la seva implicació va més enllà i ens parla obertament de l'impuls que suposaria per la #gramamoneda el que ell en diu els comerços ambaixadors de la #monedalocal. Aquests ambaixadors serien una mena de referents i difusors de la #gramamoneda entre altres empreses. 

Com diu en Jordi: "es tracta de fer el darrer pas" i sembla una bona idea, però també ens agradaria conèixer la teva opinió. Per això, si et va bé, ho pots fer a través d'aquest mateix enllaç