L’art floral vinculat a la #gramamoneda

Des de la seva ubicació privilegiada al començament del carrer Generalitat, l’Elina de la Floristeria Emmy ens ha explicat com va descobrir la força que la #gramamoneda li oferia per donar visibilitat al seu negoci i alhora conèixer altres comerços, persones i empreses de la ciutat.
 
El seu compromís amb l’art de les flors l’ha vinculat amb la #gramamoneda. D’aquesta manera ha endegat un nou camí per reforçar la seva identitat colomenca i portat a la pràctica el propòsit de solidaritat que ofereix aquesta eina.
 
No en va, la forma com va conèixer i començar a utilitzar la #gramamoneda va ser visitant altres comerços que l’acceptaven. Inicialment, on més anava era a Elen's Multipreu, però a poc a poc va anar explorant altres possibilitats a través de les diferents opcions que li oferia l’aplicació mòbil. Destaca que quan ja s’hi havia familiaritzat, ella mateixa assessorava sobre l’ús de la #gramamoneda a altres botigues on anava a comprar.
 
Plenament identificada amb Santa Coloma, el seu desig és que des de la Floristeria Emmy pugui contribuir amb la #gramamoneda a reforçar el sentiment d’identitat i el nom de Santa Coloma arreu. 

Escolteu com l'Elina explica la seva relació amb #gramamoneda i la ciutat.L'Oficina Tècnica de la #gramamoneda col·labora en les activitats que els usuaris i usuàries proposen d'acord amb les bases que podeu consultar en aquest enllaç