La Carnisseria Sant Ramon Gourmet va ser una de les primeres empreses a confiar en la #gramamoneda. 

Entre els molts atributs coneguts de la Carnisseria Gourmet Sant Ramon, n’hi ha un que des de la #gramamoneda volem remarcar: en Tomás Gómez, el seu propietari, va ser un dels primers a confiar en la moneda local. En l’idioma anglès i en termes de màrqueting s’anomenen els early adopters.
 
Aquestes persones, són les primeres a adoptar un producte o un servei determinat perquè intueixen abans que ningú la seva utilitat, importància o funció sense importar-li la seva perfecció en una etapa inicial. Fins i tot estan disposats a fer de prescriptors i aportar idees de com millorar, és a dir són capaços de crear un retorn positiu de la idea.
 

Tot i que li va semblar estrafolària la idea de fer una moneda a la ciutat, va ser dels primers a apostar-hi. 

 
La Carnisseria Sant Ramon Gourmet utilitza habitualment la #gramamoneda amb un nombre elevat de proveïdors. Per exemple, amb la #gramamoneda proveeix a restaurants com La Senda, La Lluerna Casa AnaPerò també la fa servir per a les seves relacions comercials amb empreses de serveis com El Dragón Laboral, El Mirall.net, Pintures Cabello i Graneria Marta, entre moltes d’altres. Tanmateix, en Tomás, conscient que cal impulsar la circulació de la #gramamoneda a més capes del teixit de la ciutat, manifesta el seu compromís d’ampliar l’ús d’aquesta moneda més enllà de l’entorn empresarial. I per això, la seva família, treballadores i ell mateix fa servir la #gramamoneda a títol particular. Menciona comprar habitualment a La Paradeta, una petita botiga de fruits secs molt a prop de la carnisseria, a l’Herbodietètica Marinela i a la Ferreteria Medina.
  
Els early adopters com en Tomás, no abunden. Tenen un prestigi social i són líders d'opinió pel seu entorn, compten amb una credibilitat i són persones que es prenen temps per criticar o per ressaltar els atributs d'un producte o servei. Gràcies a persones com en Tomás el projecte de la #gramamoneda actualment és molt millor que quan va començar!

Descobreix més informació sobre la vinculació de la Carnisseria Sant Ramon Gourmet i la #gramamoneda en aquest enllaçL'Oficina Tècnica col·labora en les activitats que els usuaris i usuàries proposen d'acord amb les bases que podeu consultar en aquest enllaç.