La gramamoneda: un circuit colomenc guanyador!

Quan avui en dia les persones no semblen gaire disposades a arriscar-se i només interessa el que ja coneixen, sorprèn agradablement que persones com en David Llobet ens expliqui que la seva curiositat el va portar a conèixer la #gramamoneda. En David volia saber i anar una miqueta més enllà… no en va, una de les definicions de curiositat ens diu que significa  aprendre coses noves cada dia. Potser per això, de fa un temps ençà, també s’ha implicat en fer difusió de la moneda de Santa Coloma entre els seus contactes i amistats. Defensa que es tracta d’un circuit guanyador perquè tots els diners que es mouen dins la xarxa d’empreses que la conformen es queden a la ciutat.
 
Celeste viatges, on ell treballa, ofereix la possibilitat d'utilitzar la #gramamoneda per pagar tots els serveis que ofereix. Alhora, en David, conscient de l’impacte que té per la ciutat i pel comerç en particular adquirir qualsevol producte, servei o coneixement amb aquesta moneda, també l’utilitza, per exemple, i entre d’altres, per pagar al seu fisioterapeuta Axis i sobretot per relacionar-se amb els seus amics i coneguts més propers. D’aquí que part del sector de l’hostaleria de Santa Coloma el coneguin per la seva passió quan parla de la #gramamoneda. Ho saben bé restaurants com Milano i la Senda, i River Kiss, San Carlos Park i Calduchperquè de tant en tant, s'hi apropa a fer un mos o prendre un cafè. 
 
Ara, els seus amics, quan senten en David parlar de la Grama, més enllà de l’equip de futbol, també saben que s'està referint a la moneda de la ciutat. Clica damunt de la imatge i escolta com ho explica en David.
 

#monedasocial
#monedalocal
@gramamoneda
www.gramamoneda.cat