“El millor vi no És necessàriament el més car, sinó el que es comparteix”

El primer que et sorprén quan accedeixes per primera vegada al restaurant La Cuina de la Loli són les frases que podràs veure “dibuixades” només entrar-hi. Una d’elles, d’en Georges Brassens diu: “El millor vi no és necessàriament el més car, sinó el que es comparteix”. Tota una declaració d’intencions perquè et trobis com a casa, en un bon ambient i en millor companyia, que és justament el que t'ofereixen en aquest espai gastronòmic situat al barri del Fondo, molt a prop del Mercat del Fondo.
 
La Dolores, o la “Loli”, com la coneixen els qui l'han tractat, ben acompanyada per un equip molt professional i familiar - el seu fill Joel n'és el xef- sap traslladar la seva passió als plats. Recentment, i a conseqüència dels aires de canvi de la pandèmia han creat “La Loli a casa”. Un servei per continuar desenvolupant el seu art portant els plats directament als domicilis.
 
En aquest context, la facilitat d’ús de la #gramamoneda i la possibilitat que ofereix de pagar a distància, sense contacte físic, per avançat o en diferit i sense comissions associades, no tan sols no representa cap inconvenient sinó que va en la línia de futur que han encetat.
 
La Loli i alguns dels seus treballadors i treballadores utilitzen la #gramamoneda a Santa Coloma. Sigui per la compra de la roba de vestir a Isabel home, per les revistes i còmics que el fill de la Loli adquireix a Comix Box o per visitar a altres “col·legues” de la ciutat com els restaurants La Senda, La Lluerna, El Racó del Frai o el Bar Verat, entre d’altres, l’entusiasme vers a la moneda de la ciutat no està renyida amb la part d’utilitat que ofereix.
 
Des de sempre, la Loli s’ha especialitzat en arrossos, però l’aprenentatge constant  l’ha anat adaptant a les noves tendències que els han permès disposar, per exemple, d’una carta de plats vegans molt completa i, ara, amb la Loli a casa, arribar directament als domicilis colomencs.

I la #gramamoneda, la moneda de la ciutat, l'acompanya. Ens ho explica en aquest vídeo


 
L'Oficina Tècnica col·labora en les activitats que els usuaris i usuàries proposen d'acord amb les bases que podeu consultar en aquest enllaç